Зустріч зі сльозами на очах

2014-12-12

12 грудня цього року в Центрі творчості дітей та юнацтва Київщини відбулась важлива і хвилююча подія. Педагоги й вихованці закладу, учні Білоцерківського колегіуму, зустрілися з воїном АТО, який цими днями перебував у відпустці у рідній Білій Церкві. Василь Морський ще зовсім недавно працював у Дитячо-юнацькому фізкультурно-спортивному клубі м. Біла Церква, де вчив малюків плавати… А зараз він на передовій, захищає незалежність і територіальну цілісність нашої держави.

Василю дали лише кілька днів на відпочинок, щоб він відігрівся душею в рідній оселі поряд з коханою дружиною і двома маленькими дітьми. Лише кілька днів, але воїн знайшов час, щоб зустрітися з колегами й учнями, які принесли йому виготовлені власноруч листівки й сувеніри. Спокійний, незворушний, небагатослівний, Василь Морський все ж знайшов слова, від яких наверталися сльози. Він розповів про особливості побуту бійців у зоні АТО, про атмосферу на Сході України.

Повертайтеся швидше, повертайтеся живими і здоровими, побажали на завершення зустрічі діти.

У підсумку заходу Василю передали кошти в розмірі 6439 гривень. Цю суму зібрано зусиллями педагогів КЗ КОР «Центр творчості дітей та юнацтва Київщини» та в результаті виставки-продажу виробів декоративно-ужиткового мистецтва «Скарби рідного краю», що цього року відбулась у рамках обласної благодійної акції «Діти Київщини – воїнам АТО».

Оксана Остапенко, методист ЦТДЮК

IMG_2314

IMG_2296

Кiлькiсть переглядiв: 179

Коментарi