• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Новини
  • Двомісячник санітарної очистки, озеленення та благоустрою ДЮФСК

Двомісячник санітарної очистки, озеленення та благоустрою ДЮФСК

2015-05-22

З 23.03.2015 до 22.05.2015 в ДЮФСК було здійснено весняний двомісячник санітарної очистки, озеленення та благоустрою відповідно до затвердженого плану заходів закладу. Організаційне керівництво виконання робіт у ДЮФСК було покладено на завідувача господарства Терещук Н.В.

Інженер з охорони праці Зоренко В.В. та завідувач господарства Терещук Н.В. до 20.03.2015 розробили комплекс заходів, спрямованих на поліпшення довкілля, озеленення та благоустрою території ДЮФСК. Учасниками навчально-виховного процесу ДЮФСК на громадських засадах та за власні кошти були виконані такі заходи: побілено 40 стовпчиків паркану, 300 м бордюр; розчищено та побілено 38 дерев; впорядковано 0,0045 га квітників та викошено 0,21 га газону, 0,07 га засіяно травою; впорядковано та очищено від сміття закріплену та прилеглу території ДЮФСК; впорядкували і привели до належного естетичного та санітарного стану закріплену територію закладу, спортивний майданчик.

Керівники гуртків провели вихованцям природоохоронні та тематичні лекторії на екологічну тематику.

До участі в зазначених заходах було залучено працівників ДЮФСК, вихованців груп основного рівня навчання та батьківську громадськість.

Під час двомісячника санітарної очистки та благоустрою інженер з охорони праці Зоренко В.В. вжив необхідні заходи щодо недопущення травмування всіх учасників навчально-виховного процесу.

Кiлькiсть переглядiв: 155

Коментарi